LAKBERENDEZÉS, belsőépítészet

Enteriőr tervezés
Miért van szükség lakberendezőre?

Lakberendező közreműködésével temérdek időt takaríthat meg. Tapasztalatunk alapján hamar felmérjük mi működőképes egy térben, s mi nem az. Olyan megoldást és ötleteket kínálunk, melyre Te mint tulajdonos talán nem is gondoltál. A praktikus ötletekkel az ingatlan egészének értéke emelkedik. Felesleges és bosszantó utánajárás helyett lakberendező segítségével a kísérletek papíron lebonyolíthatók. A lakberendezés során előforduló tévedések sokba kerülhetnek Neked, de ezek megelőzhetők a lakberendező tapasztalatával, s így végül pénzt takaríthatsz  meg. A megfelelő atmoszféra és kényelem megteremtése nem kis feladat – hozzáértő, képzett szakembert kíván.

Mit tudunk nyújtani?
N

KÉPESSÉG

birtokában vagyunk annak a képességnek, mely egy ingatlanban rejlő minden lehetőség feltárását lehetővé teszi – ez azt jelenti, hogy nem csak a falszín változtatásában vagy a bútorok cseréjében kérhetsz tanácsot, hanem meg tudjuk mutatni, hogy milyen változtatások során válik a lakás izgalmas és jól működő élettérré.
N

TUDÁS

tapasztalatunk és tudásunk biztosíték arra, hogy olyan terv szülessen, ahol a hangsúly a terek maximális kihasználásán, az izgalmas térélményen van, és mindez mai környezetben, egyedi stílust kapva szülessen meg az adott egyén vagy család igényei alapján.
N

MEGVALÓSÍTÁS

a végső, elfogadott terv és a rendelkezésre álló anyagiak alapján tudjuk, mit honnan érdemes beszerezni, ki végezze el a szakipari munkákat, az egyedi bútorokat melyik asztalos készítse el.
N

ODAFIGYELÉS

a legkisebb feladatra és a részletek kidolgozására is odafigyelünk
N

VARÁZSLAT

Minden mágia változás, minden változás mágia ( Scott Cunningham )

RÓLUNK MONDTÁK

Először egy home staging feladattal bíztam meg a Mágusműhelyt. A közös munka során nagyon tetszett az a profizmus, hatékonyság és emberség, amivel dolgoztak. Az otthonunk igazán költséges átalakítások nélkül is teljesen megújult, a fényképek gyönyörűek lettek, az eredmény pedig minden várakozásomat felülmúlta: a meghirdetéstől számított egy héten belül alku és ügynök nélkül adtuk el a lakásunkat. Ezek után természetesen az új lakás megtervezésében is kértem a segítségüket.
Magyar Ágnes

KAPCSOLAT

Kérj ingyenes konzultációt!

Pin It on Pinterest